top of page
Digital nomad

5G vai valokuitu? Lue miksi valokuitu on sinun paras Vaihtoehtosi

Langaton netti, 5G, ja nyt jopa 6G... teknologia kehittyy jatkuvasti, mutta tiedätkö, mikä on todella paras valinta kodillesi tai yrityksellesi? Lue alta tärkeimmät kysymykset ja vastaukset, jotka auttavat sinua ymmärtämään, miksi valokuitu on ylivoimainen valinta nyt ja tulevaisuudessa.

Yleisimmät kysymykset & vastaukset

Miksi hankkia valokuitu?

Valokuitu tarjoaa nopeimman ja vakaimman internetyhteyden. Se on kuin modernin rakennuksen perusinfraa – välttämätön niin nykyaikaisille internet-, televisio- ja puhelinpalveluille kuin tulevaisuuden terveyspalveluillekin.

Mikä valokuitu on?

Valokuitu ei ole vain jokin uusi laite kotiisi, vaan se on kuin lasiputki, joka kuljettaa tietoa lähes valon nopeudella. Se on elintärkeä osa globaalia tiedonvälitystä, ja sille ei ole näkyvissä parempaa vaihtoehtoa tuleville vuosikymmenille.

Miten saan valokuidun käyttööni?

Valokuidun asentaminen on vaivatonta. Asiantuntijamme tuovat yhteyden kotiisi avaimet käteen -palveluna, minimoiden häiriöt pihallasi ja kotisi rakenteissa.

Syrjäyttääkö 6G valokuidun?

Itse asiassa jokainen 6G-mastokin tarvitsee valokuidun toimiakseen. G-tekniikat ovat vain tapoja jakaa valokuidun tarjoama yhteys langattomasti.

Onko valokuitu nopeampi kuin 5G tai 6G?

Valokuitu on huomattavasti nopeampi – jopa tuhansia kertoja 5G:tä ja tulevaa 6G:tä nopeampi. Tämä nopeus on tarpeen, jotta mastot voivat palvella tuhansia käyttäjiä samanaikaisesti.

Saako valokuituliittymän asennuksesta kotitalousvähennystä?

Kyllä, valokuidun asennuksesta ja kunnossapidosta kodissa tai vapaa-ajan asunnossa voit saada kotitalousvähennyksen. Uudisrakentamisessa tämä ei kuitenkaan päde.

Voinko vaikuttaa siihen, mihin pihallani valokuitu kaivetaan?

Kyllä, sinulla on täysi kontrolli valokuidun reittiin pihallasi. Teemme kanssasi yhteistyötä löytääksemme parhaan mahdollisen ratkaisun.

Tee tietoon perustuva valinta

Yhteenvetona voimme todeta, että valokuitu on tulevaisuuden yhteys, johon muut tekniikat vain nojaavat. Se on nopein, turvallisin sekä varmatoimisin, tarjoten samalla monipuolisimmat palvelut.

Tarkista alta linkistä saatavuus osoitteeseesi jo tänään, tai mikäli sinulla on vielä kysymyksiä, voit myös soittaa meille!

bottom of page