top of page
mies-ja-ruutu_edited.jpg

NYT VALOKUITUNETTI SUPERHINTAAN!

Hinnat ovat kuukausihintoja

Pelkkä kuitu

24 €*

Avoin kuitu ilman nettiä, pelkän kuidun perusmaksu 24 €. Voit hankkia haluamasi nettiyhteyden lukuisilta eri palveluntarjoajilta. Katso lisää sivulta www.avoinkuitu.fi.

Kakssatanen

10,90 €*

Tasaisen varma 200 / 200 Mbps netti jolla hoidat kaiken arkiasioinnin. Paikallinen Pälkäne-liittymä! Hintaan lisätään valokuidun perusmaksu 24 € (yht. 34,90 € /kk).

Tonninen

15,90 €*

Suosituin Pälkäne-liittymämme! Netin nopeus huikeat 1000 / 1000 Mbps! Hintaan lisätään valokuidun perusmaksu 24 € (yht. 39,90 € /kk).

Pälkäne Viihde

12,90 €*

Premium-versio 12,90 €/kk sisältää myös digiboksin, lisäksi voit käyttää palvelua Maxivision-sovelluksella mobiililaitteilla.

* Jos sinulla ei ole ennestään valokuitua, niin kohteesta riippuvainen perustamismaksu lisätään kuukausihintaan. Saat perustamismaksun kuukausierän selville tarkistamalla saatavuuden tai tekemällä tilauksen. Tilaus on sitova vasta sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Perustamismaksun suuruus vaihtelee kohteesta riippuen (tyypillinen perustamismaksu on välillä 8-30 € /kk, 60 kk maksuaika, ei korkoa, ei piilokuluja). Perustamismaksun osuutta maksetaan vain sopimuskauden ajan ja se on kotitalousvähennyskelpoinen. Kun sopimuskausi on päättynyt, on kuituliittymä sinun omaisuuttasi. Perustamismaksun voi maksaa halutessaan myös kerralla pois, jolloin koko kotitalousvähennyksenkin pystyy hyödyntämään yhden vuoden aikana.

Capturing Art

NYKYAIKAA JA TULEVAISUUTTA

Valokuitu on sijoitus kymmeniksi vuosiksi

Communication Tower

5G-MASTOKIN KÄYTTÄÄ VALOKUITUA

Ja myös 6g-mastot tulevaisuudessa

Network Hub and Cable

KOKO MAAILMA KÄYTTÄÄ

Tietoliikenne perustuu valokuituun ympäri maailman

TEE TILAUS

Lähetämme sähköpostiisi tilaussopimuksen, josta näet vielä tarkat kustannukset ja sopimusehdot. Tilaussopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Vasta allekirjoitettu tilaussopimus on sitova.

Valitse haluamasi palvelut

Kiitos tilauksesta, toimitamme sopimuspaperit hyväksyttäväksesi mahdollisimman pian!

Children raising hands

USEIN KYSYTTYÄ VALOKUIDUSTA

Residential Housing Complex

VALITSE SINULLE SOPIVIN VALOKUITU

Hinta alk. 24 € /kk

Modern Housing Project

VALOKUITU TALOYHTIÖLLE

Hinta alk. 14,90 € /kk

bottom of page